Анализатори на мляко – въпроси и отговори

Анализатори на мляко – въпроси и отговори

 1. Кои са основните предимства на ултразвуковите анализатори на мляко в сравнение с традиционните методи за анализ на млякото?

 • Времето за анализ с ултразвукови млекоанализатори Master и Lactomat на всяка проба е 18 секунди, 30 секунди или 60 секунди. Докато химическият тест може да отнеме 10 или повече минути
 • В един тест можете да измерите всички основни параметри на млякото (масленост, SNF, плътност, белтъчини, лактоза, соли, добавена вода, температура на пробата, точка на замръзване, електрическа проводимост*, pH*). А при традиционните методи можете да имате само един параметър в даден момент – например само мазнини или само плътност и т.н.
 • Дори неопитни потребители могат да работят с ултразвуков анализатор на мляко, без да е необходимо специално обучение.
 • Тестът на мляко е автоматичен и с минимално влияние на човешки грешки при използване на млекоанализатор.
 • Не е необходимо специално третиране на пробата мляко при използването на ултразвукови млекоанализатори, като например използване на химикали, центрофугиране, водна баня, изсушаване на пробата мляко и др.
 • Много ниска цена на тест и няма нужда от лабораторно оборудване, когато се използва млекоанализатор.

* параметър добавен по заявка

 

 1. Какво съдържа един комплект млекоанализатор?

В кутията на всеки млекоанализатор има самото устройство, захранващ кабел, токов адаптер, зарядно за кола 12V, USB кабел, ръководство с инструкции, CD със софтуер, чаши за проби, почистващ разтвор – дневен, почистващ разтвор – седмичен.

 

 1. Какво е времето за доставка на млекоанализаторите?

Всеки млекоанализатор се изпраща в рамките на 10 работни дни от получаване на плащането. Това време е необходимо за персонализиране на апарата, тъй като всяко устройство се произвежда с различни калибровки на типове мляко, опции и език на менюто, в зависимост от нуждите на клиента и направената поръчка. Транзитното време зависи от куриерите и може да варира между 3-5 дни

 

 1. Какъв е гаранционният срок на млекоанализаторите?

Гаранционният срок е 1 година и обхваща всички производствени дефекти, които не се дължат на неправилна употреба или лоша поддръжка.

 

 1. Как мога да направя плащане?

Можете да извършвате плащане с карта, чрез PayPal и чрез банков превод