Детски развиващ се килим от PVC

Така любимият образователен детски развиващ се килим могат лесно да се почисти от всякакво замърсяване, включително хранителни оцветители, следи от флумастери и други подобни: просто избършете повърхността с влажна кърпа. Има различни шарки от двете страни на детския килим – обръщайки, можете да задържите вниманието и интереса на бебето за период от дълго време.

В допълнение, това е доста бюджетен вариант. Качеството на развиващите се подложки на марката Parklon е няколко пъти по-високо от евтините китайски колеги. Parklon използва само качествени суровини и тества безопасността на постелката при всякакви условия: при нагряване, при контакт с вода и слюнка. Компанията провежда изследвания, които дават увереност, че детски развиващ се килим наистина ще предпази от наранявания, студ и шум – всичко това допринася за честна цена на продукта. Цената на безопасността на детето и спокойствието на майката е трудно да се надцени.

Детски развиващ се килим от PVC

Образователните килими за деца от серията Pure Soft са изработени от висококачествен поливинилхлорид. При тактилен контакт материалът наподобява висококачествена кожа или меко и деликатно гумирано покритие. По време на ходене крачето на детето леко притиска постелката и потъва в нея, а усещанията от масаж на стъпалото могат да се сравнят с усещанията при ходене върху мокър, фин, хомогенен пясък.

Нашите детски образователни килими са много по-тежки от полиетиленовите – теглото им достига 6 кг. Това гарантира, че по време на игра детето няма да се подхлъзне заедно с постелката. Постелката почти не се движи спрямо пода дори при силен удар.

В допълнение, PVC постелките – детските такива килими за игра не се наелектризират. Почти е невъзможно да се порежат или надраскат, съхраняват се, когато са сгънати. Не вреди на текстурата и се връщат в първоначалната си форма, дори след като върху тях са поставени тежки мебели.

Детските килими от PVC са напълно водоустойчиви и прахоустойчиви и това никак не е маловажно.