Здрави нокти с маслена терапия

Нокътната плочка е съставена от кератин, подобно на косата. За да растат здрави те имат нужда от кислород и редица хранителни вещества. Нокътната плочка може да се увреди по различни причини – липса на балансирано и разнообразно хранене, използване на химически препрати с неазщитени ръце, поставяне на изкуствено покритие като ноктопластика, гел лак и т.н. Също както косата, и ноктите имат нужда от специфична грижа. Чупливост на ноктите се получава, когато естетстваната хидратация в нокътя е нарушена и еластичността намалява. Липсва на различни вещества води до разслояване на ноктите.Решението е освен балансирано хранене и подхранване от вътре, да подпомогнем ноктите и с външна грижа. Редовното хидратиране и овлажняване заздравява и повишава еластичността и устойчивостта на нокътя.

Масло за терапия за нокти Nail Revive със само една капка, възвръща естествената гъвкавост и блясък на нокътя, подложен на химическо третиране или изтощен в следствие на поставяне на изкуствено покритие. Стар Нейлз България са апостолите в грижата за нокти на българския пазар. Компанията непрекъснато обновяват асортимента си, провеждат редица тестове за да могат да предложат най-качествените продукти за грижа, на пазара.

Едно от последните предложение за здрави и гъвкави нокти е масло за активна терапия на нокти – възстановява тънки, слаби и увредени нокти, следствие на употреба на  химически препарати и нанасяне на изкуствено покритие. Богата формула със съдържание във високи дози масло от бадем, жожоба, арган допълнени с витамини А и Е. Укрепват, заздравяват и запазват естествената хидратация на ноктите. Предпазва ги от изсушване, разслояване и лесно чупене.  Флакон с пипета, позволява лесно да дозирате нужното количество за нанасяне а именно една капка. Капнете по една капка в основата на нокътя и разтрийте с лек масаж за да попие продукта. В домашни условия, може да нанасяте ежедневно по два пъти, ако имате възможност поставете ръкавици за да затоплите продукта което повишава  усвояването му от кожата.  Прилагайте терапията в продължение на поне 1 месец за да получите видими резултати. Ако сте с изкуствено покритие на ноктите, използвайте терапията без прекъсване.

Резултати в следствие от използването на масло за терапия на здрави нокти:

  • Хидратирана кожа и нокътна плочка
  • Гъвкави нокти
  • Разслояване сведено до минимум
  • Повишена устойчивост на ноктите
  • Бързо възстановяване след сваляне на изкуствено покритие
  • Бързо възстановяване след третиране с агресивни химически препарати
  • Уникален аромат, оставащ дълго след нанасянето

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *