Изработка на статични и динамични банери

Изработка на статични и динамични банери

Дигитална агенция Webstation Ltd. се занимава с дизайн и програмиране на уеб-банери. Предлагат всички размери банери, съобразени с изискванията на google adsense, adwise и etarget. Рекламни формати: 300 х 250, 728 х 90 и др. Изработката на банерите е за срок от 1-3 работни дни в зависимост от готовността на клиента и одобрението на крайния формат и дизайн.  Технически изисквания за изработка на статични и динамични банери: Статичен или динамичен банер Размер: до 200kb. Допустим формат: PNG, JPEG, GIF, HTML5 & JAVASCRIPT. Трябва да са достъпни за: Десктоп, лаптоп, таблет и мобилен телефон Препоръчителни размери: 300х250, 728х90. Срок за изпращане: 2-3 работни дни преди датата за публикуване в съответната медия.

Динамични банери

9 от 10 банери в онлайн рекламата са именно динамични банери. Те са: HTML5, CSS3, Javascript. Изготвените от нас динамични банери са с отлично взаимодействие с всички модерни браузъри и платформи.

Изработка на статични и динамични банери за рекламни агенции и крайни клиенти. Независимо дали поръчката е от фирма-краен клиент или медия шоп, качеството и бързината на работа са еднакви. При подадени точно задания и изходни файлове, срокът може да бъде и до 24 часа.

Контакт с Уебстейшън

Ако се нуждаете и от медия план за Вашата дигитална кампания, екипът на Уебстейшън ще Ви даде професионален съвет. Обадете се още сега или оставете запитване на сайта на агенцията. Посетете и Фейсбук страницатана фирмата, както и секцията Портфолио. там ще видите десетки готови проекти и визии. Станете последователи в социалните медии и следете новостите.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *