Какви напитки да сервираме на сватбата

Какви напитки да сервираме на сватбата

Добре е да насърчите гостите да се забавляват по време на ранните етапи от сватбеното ви приемане и според нас, типичното разпределение би било едно питие на гост на половин час. Какви напитки да сервираме на сватбата, имайте предвид обаче, че първата напитка има тенденция да върви много бързо и след това процентът намалява. Гостите може да са имали дълъг ден вече по времето, когато дойде на вашия празничен прием на напитки, така че изборът на време, място и голям избор от напитки за сервиране в този момент от деня е от съществено значение.

Едно нещо, което може да предизвика разочарование у вашите гости, е сухата приемна линия. Уверете се, че заведението разбира, че искате подноси с напитки, доставени на всички опашки гости, и ще избегнете това. Може би имайте член на персонала, който върви нагоре и надолу по приемната линия, долива напитки, където е необходимо.

По време на храненето, обикновено като част от пакета с напитки, предлагани от вашето място за сватба или заведение, на гостите ви ще се сервира бяло и червено вино, както и неподвижна и газирана вода, докато ядат. Можете да решите дали искате да сте с чаши, или ако предпочитате гостите сами да си служат (като сервитьорите премахват празните бутилки и ги заменят с пълни). Ако желаете вашите гости също да имат достъп до бара, за да разширят избора на напитки за хранене, уверете се, че мястото ви е наясно, защото това ще забави обслужването (или изчистването в края на всеки курс) и графикът ви ще се нуждае от корекция. Уверете се, че сте дали указания на мястото за това какво искате да се случи, когато надбавката за напитки е изчерпана. Забележка – типичният пакет с напитки за хранене ще бъде три чаши вино (с адекватни количества вода).

Какви напитки да сервираме на сватбата? По същия начин чаша шампанско или „физ“ за изказванията обикновено е включена в пакета с напитки – ще трябва да посочите в разписанието си, когато искате това да бъде сервирано за вашите гости. Най-горният съвет: Типичният пакет от напитки за хранене ще бъде три чаши вино (с адекватни количества вода).  Някои места ще ви предложат да предложите напитка за пристигане – както за гости на церемонията на място в началото на деня, така и за гости само за вечерта, които ще се присъединят към вас след хранене и ще ви бъдат благодарни за чаша за добре дошли. 

За повече информация MyPrettyWedding.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *