Какви са ключовите разлики между кетъринга и ресторанта

Има заведения за обществено хранене и има обществен транспорт. И има личен транспорт и лично кетъринг. Стабилността на ресторанта ограничава нуждата ни от разнообразие. Само това местоположение, само този интериор, само тази маса с бяла покривка и статично меню. Скучно. Рядко откривате нещо ново за себе си.

Избирайки кетъринг на събития, Вие получавате свободата на избор: място, меню – всичко, което въображението Ви желае! И ценността е, че всичко ще бъде много индивидуално, създадено изключително за Вас и вашите гости. Сравняваме тази свобода с пътуване по собствен маршрут. Това е като да летиш до Квебек през Исландия, но не чрез директен полет, а като си позволиш да спреш за ден близо до гейзерите, където можеш да се насладиш на величието на природата и да усетиш цялата й сила. Запознайте се с мечтата си. Усещате ли разликата?

Тържеството с кетъринг на събития се превръща в незабравимо събитие. В края на краищата банкетът може да бъде изпълнен навсякъде – в планините, на поляна, до морето ..!

Просто изберете любимата си концепция и самият празник идва при Вас

Защо бъдещето на събитията е кетъринг?

Повечето от настоящото поколение хора са интроверти. Те предпочитат затворено общество от близки приятели и удобен формат на събитията без любопитни очи. Елон Мъск прекарва 47-ия си рожден ден в офиса и дори не излиза с приятели, за да отпразнува празника в ресторант. Сигурен съм обаче, че ако някой му предложи идеята да поръча кетъринг за специален повод, той с охота ще се съгласи, защото това е обичайната му територия. Вярваме, че с течение на годините все повече събития ще преминат в затворен формат. А кетърингът би бил идеалното решение за подобна социална тенденция. Когато можете да останете в зоната на комфорт. Просто изберете Вашата концепцията, която харесвате и самият празник идва при Вас. Предложенията за кетъринг са много и най-различни, все повече това се развива, търси и се оценяват предимството му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *