Какво е профисионален екстрактор за почистване на килими

Има редица фактори, които трябва да се вземат предвид, за да се намалят оперативните разходи, като същевременно се гарантира възможно най-ефективното почистване на повърхността с помощта на почистващи екстрактори:

– площта на помещението за почистване;

– вид покритие (само килим; килим и мебели; килим, мебели и твърд под);

– пропускливост на помещението, степента на замърсяване на покритието;

– редовността и продължителността на почистването;

– време на пълно изсъхване на покритието;

– необходимостта от често транспортиране.

Какво е профисионален екстрактор за почистване на килими

Екстрактори – специално оборудване, уред за професионално почистване на килими, автомобилни интериори, всякакви тъкани, кожа, дървени повърхности. С други думи, тя се нарича „прахосмукачка за пране“. Дизайнът на устройството предвижда наличието на резервоар, който се пълни с вода с почистващ препарат. Те подобряват резултата по време на почистване, правейки повърхността чиста, гладка, без ивици.

Какво точно да търсите при избора на прахосмукачка за пране на килими?

Принципът на работа на такава прахосмукачка се основава на процеса на извличане или изтегляне. Ето защо такива перални прахосмукачки се наричат ​​екстрактори. Те се различават от обикновените прахосмукачки по редица характеристики: материалът, от който са направени, форма, мощност, цена.

Специалистите на почистващата фирма Perfect Clean използват мощни аспиратори, които ви позволяват да вършите работата два до три пъти по-ефективно от конвенционалните битови абсорбатори.

Мобилният екип на фирмата е оборудван с всичко необходимо за почистване на килими, автомобилни интериори, пердета, пердета. Обемът на резервоара на такъв екстрактор е до 80 литра. Освен това е оборудван с два вакуумни двигателя и мощна помпа. Също така, комплектът от почистващи продукти, използвани от нашите служители, включва дълги (до 8 м) маркучи, което ви позволява да използвате аспиратора дори от разстояние.

Почистващи професионални прахосмукачки за килимиза, за пране или така наречения екстрактор

Професионалното почистване на килими се различава от редовното почистване по това, че използва по-надеждно, доказано оборудване, което Ви позволява да се справите и с най-трудните петна.

Още за профисионален екстрактор за почистване на килими тук.