Какво представляват спа хотелите

Спа хотелите са решение не само да подобрите здравето си, но и да получите разнообразие от полезни спа процедури. Както и възможност да се отпуснете в най-екологично чистите места в България и чужбина.

Повечето хотелите са оборудвани с модерни спа центрове, които предлагат пълна гама от спа процедури за грижа за тялото и лицето. Тук ще Ви предложат терапии с морска, термална, минерална или прясна вода, водорасли, лечебни растения и лечебна кал. Много хотели имат собствени термални извори. За пълния ефект се предлагат различни масажи, маски, лимфен дренаж, пилинг, ароматизирани и хидромасажни вани, сауни, бани и др. за наднорменото тегло, нервни разстройства, както и услуги на естетичната хирургия.

Всеки спа хотел има свой собствен стил и свой „чип“, което го отличава от голямото разнообразие от други спа хотели.

Всеки водещ туроператор в областта на здравния туризъм, може да Ви предложи редица спа-екскурзии до най-добрите хотели в Германия, Италия, Чехия, Унгария, Индия, Шри Ланка и на др. невероятни места по света. У нас също има много добри и луксозни спа хотели. С напредването на хотелската индустрия у нас, собствениците на спа хотели, сериозно подобриха качеството на услугата за да прилвекат по-платежноспособни туристи.

Ще Ви представим само няколко от най-добрите козметични спа процедури в спа хотелите на планетата, които ще Ви помогнат да облекчите стреса и да поглезите себе си, също и Вашите близки.

  1. Процедури за лечение с хайвер в Ritz-Carlton в Ню Йорк

Процедурата, използваща бял хайвер като маска за лице, е много популярна и струва 1 000 долара. Тази спа терапия е достъпна за малцина поради високата си цена.

  1. Златни процедури за лице в Four Seasons Spa във Флоренция

Спа центърът, проектиран в стила на двореца Медичи от 14-ти век, предлага на посетителите иновативна японска процедура, използваща 24-каратово злато. Спа процедурата трае два часа и ще струва 560 долара. Както знаете, жълтият метал е източник на витамини, които проникват в най-дълбоките слоеве на кожата и го подмладяват.

  1. Винена терапия в Kenwood Inn & Spa, Напа Вали в Калифорния

Хотелът е построен във винтидж стил и предлага възможност да се насладите на различни винени бани. А те, както знаем имат доказан подмладяващ кожата ефект. Тази спа процедура се извършва с екстракт от червено вино и различни етерични масла.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *