Как да стигна с трансфер от Бургас до Истанбул

Извършват се следните трансфер от Бургас до Истанбул

  • трансфер от Бургас до Истанбул в 18:00ч
  • през ОКТОМВРИ: всеки ден без петък
  • през НОЕМВРИ: понеделник, сряда и неделя
  • от Слънчев бряг в 4:00 – 5:00 ч. (в зависимост от натовареността на границата)

Надеждно: Ние предлагаме на нашите клиенти трансфер от Бургас до Истанбул с лицензиран транспорт. Ще пътувате като част от групата до автогарата в Слънчев бряг. При желание трансферът ще ви отведе до вкъщи.

Изгодно: Цената на групов трансфер е по-ниска от цената на индивидуален трансфер с кола или такси.

Удобно: Не е нужно да търсите спътници, за да спестите от трансфери или да резервирате транспорт от непроверени компании.

Как да стигна от Бургас до Истанбул: автобус и такси

Има няколко начини да стигнете от трансфер Бургас до Истанбул: с автобус или с такси (частен трансфер). Продължителността на пътуването с автобус Бургас – Истанбул варира в зависимост от превозвача, минималното време е 5,5 часа, цената е 25,6 евро. Стигането с кола е малко по-бързо – 4 часа, но такава услуга струва от 208 евро. Разстоянието между Бургас и Истанбул е 340 км.

По-добре е да закупите автобусни билети от Бургас до Истанбул в интернет, това ви позволява да спестите малко пари. Много удобно е, че можете да изберете желаното място на уебсайта на превозвача. Не е необходимо да купувате билет предварително, тъй като автобусите се движат доста често и има няколко превозвача. Има и нощни полети, но времето за пристигане не е много удобно – много рано сутрин, когато общественият транспорт все още не работи.

Поръчайте трансфер от летище Бургас – Истанбул ще изненада всеки!

Истанбул е изключително колоритен и много необичаен град, дори само защото е разположен едновременно на два континента. Разбира се, тази характеристика далеч не е единствената; този турски курорт има на какво да се възхищава и, разбира се, да си прекара страхотно. Този град е известен със своите красиви места и сгради; сред основните му забележителности е катедралата Света София (Aya Sophia), отворена за обществеността срещу номинална такса.

Също така забележителни са паркът Гюлхане, цистерната Базилика, крепостта Румелихисар, кулата Галата, джамията Сюлеймание. За да се потопите в турския живот, не пропускайте да посетите Капалъ чарши, който всъщност е град в града! В допълнение към всички видове магазини и магазини, има джамии, кафенета, баня и училище.