Купуване на имот в Слънчев бряг

Купуване на имот в Слънчев бряг

Купуване на имот в Слънчев бряг. Слънчев бряг – прекрасно място за курорт и придобиване на недвижими имоти

Като курорт Слънчев бряг е бил популярен у нас много отдавна назад в годините.

В днешно време тези, които посещават Слънчев бряг след дълго прекъсване, са изумени от мащаба на промените – сградите от социалистическото време са съсредоточени главно в централната, по-стара част на курорта, а ултрамодерните сгради от стъкло и бетон са израснали на север и юг от Слънчев бряг. По време на сезона тук са отворени много кафенета, ресторанти, магазини, развлекателни заведения, дискотеки, казина и атракции. Тук можете да карате парашут, банан, джет ски, да се научите да се гмуркате. За тези, които желаят да организират пътувания с лодка и яхта, конна езда. Идеално място да придобиете недвижим имот, нали?!

Плажът в Слънчев бряг е пясъчен, леко полегат и отворен през цялото време, но на него има платени и безплатни части. Свободните зони са разположени малко по-далеч от морето, отколкото зоните, в които трябва да плащате по няколко лева на ден, за да използвате шезлонги и чадъри. Платените зони на плажа в Слънчев бряг са перфектно оборудвани, тук можете да пиете коктейл с чадър или кафе в многобройни кафенета на сянка, на самия бряг с изглед към морето или да извикате сервитьора точно до шезлонга. Има детски площадки. На брега работи спасителна служба. Специални цветни знамена показват разрешение за плуване в морето, в зависимост от метеорологичните условия.

Централните части на курорта Слънчев бряг са много натоварени през сезона. Почиващите се разхождат по Променадата, която се простира почти по цялото крайбрежие, има зона за пазаруване и зона за хранене.

Недвижимите имоти в Слънчев бряг са представени от апартаменти в жилищни комплекси, предимно многоетажни. Самостоятелни къщи, къщи и вили в близост до морето тук практически не се строят поради високата цена на земята. Вилните селища са разположени в най-близкото предградие на Слънчев бряг, на разстояние 2-5 км от плажа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *