Маг архетип карта таро

Маг архетип карта таро, значение и тълкуване от опитен таролог SebeAz , който е един от най-големите професионалист в тази сфера.

Маг архетип карта таро

Архетип карта таро Маг. Архетипна диаграма по дата на раждане.

Кратко описание:

Архетипът на магьосника е двоен: Също като великият Дъмбълдор, който едновременно защитава Хари Потър и се готви да го пожертва, защото това ще помогне да бъде изкоренено злото, което вреди на всички. Самите магьосници могат да бъдат много противоречиви и именно това ще засегнем сега.

Противоречивият маг

И тъй като магьосникът е много противоречив, разликата между неговите мисли и резултатите от неговите действия често е колосална, така че е по-добре магьосниците да мислят за това, което мислят, а още повече за това, което говорят, защото винаги има последствия най-вече за тях.
Магьосникът обича да си играе, особено с думите, без да осъзнава цялата отговорност на тези си действия. И принципно някак си се приема за нормално, когато той манипулира с помощта на думите, за да постигне своето в дискотеката като младеж, но често това се случва в зряла възраст, където последствията за него и околните са много по-сериозни.

От положителната страна:

Те са добри в любящите думи: говорят, пишат, пеят. Те често използват „вълшебна пръчица“: писалка, диригентска палка, барабанна палка и др. Те бързо материализират мисли (всякакви: добри, лоши) затова…
Мислят още преди дори да помислят. Умеят да пленяват с думи (добри консултанти, лектори, диктори, радио и телевизионни водещи и др.). Любопитен и много.

Лоша страна:

Не знаят как да използват думи, не формулират добре мисли (несвързана реч). Те играят играта на мълчание (наказание с мълчание). Говорят празни приказки. Държат се като безотговорни тийнейджъри (затръшват врати, нарушават обещания, лъжат, карат се и т.н.). Може да заекват. Често използват нецензурен език. Те водят много диалози с телевизията или телевизора като: Телевизионният водещ, който коментира телевизионни предавания или си говори със зрителите. А може пък просто да си говори с телевизора и това е всъщност в най-добрия случай и тогава използват именно този нецензурен език.
За човек с този архетип е важно да бъдете внимателни към детайлите, да развивате речеви умения и да изразявате мислите си компетентно.

На сайта taroкarti.com, може да намерите подробно описание на всички карти таро от Главни Аркани.

Още интересна и полезна информация, може да намерите в нашата категория ПОЛЕЗНО