Най-доброто място за позициониране на детски килим

Винаги вземайте предвид размера и формата на един детски килим. В детската стая килимът трябва да покрива най-малкото пространството на пода, съставляващо игралната зона на детето. Ако стаята е по-голяма, тогава се препоръчва килим. Килимът на вашето дете трябва да е поне 60 см по-къс от ширината и дължината на стаята. Ако искате да създадете отделни сегменти в стаята, опитайте да използвате два по-малки килима, за да създадете илюзията за различни пространства; например един за игра и един за учене. С по-малки размери кръглите детски килими работят особено добре, като често изглеждат по-големи в стаята, отколкото са в действителност.

 

Подобрете настроението на вашето дете с жив детски килим

Цветовете могат напълно да преобразят настроението на една стая. Жълтото е цветът на щастието, тъй като е научно доказано, че освобождава серотонин, който Ви помага да се чувствате добре. Благодарение на способността му да повдига настроението Ви и да стимулира креативността, ще го видите вплетен в много от нашите дизайни. Зеленото имитира природата, като по този начин предизвиква успокояващ ефект за насърчаване на релаксацията. Ярките розови цветове могат да се използват за внасяне на чувство за оптимизъм и вдъхновение, докато червените и оранжевите могат да помогнат на детето ви да запази енергията си.

 

Какъвто и да е цветът, живите килими са чудесни за стимулиране на ума на детето и за създаване на весело пространство, в което то да прекарва времето си. Вариациите на килимите са неограничени, но за вечен дизайн геометричните и абстрактните килими са най-добри за предаване както на креативност, така и на стил .

 

Живостта на нашите дизайнерски килими често се създава чрез наслагване на различни цветове. Вашето дете може да се забавлява да се опитва да разгадае как работи прозрачността, а за по-малки деца нашите многоцветни килими са перфектни като учебно помагало за имената на цветовете.

 

Намиране на подходящия детски килим и как можем да помогнем

Намирането на перфектния детски килим за спалнята на вашето дете може да отнеме много време. За да си помогнете в правилния избор на детски килим, може да се възползвате от  услуга за цифрова визуализация. Просто изпратете снимки на вашата стая и ще Ви бъде предоставено дигитално разнообразие от съвременни килими. За да намерите идеалния за вашето пространство.

 

Можете да вземете детски килим от тук.