Да отслабнем с кафе..възможно ли е?

Отслабването с кафе доби изключително голяма популярност в Америка и спечели милиони последователи, веднага щом беше споменато за него в популярно телевизонно шоу. Напитката стана една от най-търсените и много жени се хвалят с впечатляващи резултати, без да са променяли драстично начина си на хранене и на живот.

Действа ли наистина и на какво се дължи неговото действие?

Зеленото кафе всъщност е нищо повече от неизпечено кафе. На всички ни е известно, че голяма част от храните и напитките губят голяма част от полезните си вещества след термична обработка. Това важи и при отслабването с кафе.

В суровите, неизпечени зърна има по-високо съдържание на кофеин, силна концентрация на хлорогенова киселина, която е мощен антиоксидант. Кафето е силен диуретик, което води до извеждане не излишната вода от клетките и тъканите и до голяма част отслабващият ефект се дължи и на това му действие. Това повлиява и върху намаляването на натрупания целулит.

Неизпечените кафени зърна, понижават главоболието. Подобряват мозъчната дейност без това да води до нервна възбудимост. Понижават лошият холестерол, понижават кръвната захар, повлияват положително функциите на черния дроб.

Зеленото кафе е източник на редица витамини и минерали – калции, желязо, селен, витамин C, витамин Е, подобрява състоянието на кожата, косата и ноктите и има мощно антиоксидантно действие.

Зеленото кафе е основна съставка в кафето за отслабване Eve Slim като действието му е подсилено от редица съставки, повлияващи отслабването. Гарциния камбоджа, L-карнитин, хром пиколинат, повишават ефективността на кафето. Общата енергия на тялото се повишава, регулира се апетита към вредни храни и сладкиши.

Важно е да се знае, че прием на зелено кафе и неговите производни, също продукти в която част от съставките са зелено кафе, не се препоръчват при редица заболявания.

Прием на кафе за отслабване Eve Slim е противопоказно при прекарани инфаркти, инсулти, мозъчни заболявания, депресивни състояния и прием на антидепресанти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *