Подбор и управление на таланти

Подбор и управление на таланти. Защо е важно да позваме HR професионално обслужване

Кариерните диалози могат да се считат за работен процес в компании, когато:

Вече има поне частично изградени процеси за подбор и управление на таланти във фирмата (управление на кариерата и наследяването, обучение и развитие, добре установен вътрешен подбор, компенсации и ползи), така че можете не само да говорите за кариерата си, но и да показвате възможности, да планирате обучение, да намерите подходящи свободни работни места , покажете възможностите на компенсационния пакет.

Можете да се възползвате от нашите услуги, ние сме фирма Upskill. Намираме се в София, жк. Манастирски ливади, бул. България 111, сграда А, етаж 4. , За контакти, телефон за връзка: +359 882 240 381.

HR / мениджърите са готови да поемат ролята на кариерни консултанти. Ако те не са готови, компанията има възможност да покани професионалисти, които ще помогнат за създаването на процеса, но HR / мениджърите трябва да са готови да го подкрепят и в същото време да се научат да водят кариерни диалози,

Създадена е подходяща среда за диалози за кариерата: подготвени са инструменти и платформи, всички участници в процеса са актуални и разбират какво има за какво.

И най-важното е, че служителите трябва да разберат, че именно те ръководят процеса на изграждане на кариерата си.

За консултация и възлагане на проект, можете да се свържете с нас:

Фирма UpSkill, местоположение: София, жк. Манастирски ливади, бул. България 111, сграда А, етаж 4. Заповядайте! Телефон за връзка с нас: +359 882 240 381.

Ние Ви предлагаме лоялно партньорство, ефективност и прозрачност!

Какви са силните страни на HR консултиране в рамките на компанията?

  1. При този подход към служителя по-индивидуализирано отношение. Нямаме единен стандарт, по който всеки е длъжен да разработи. Работата с всеки служител се осъществява въз основа на неговите характеристики: образование, опит, характер, модели на поведение. Първо определям какъв стил на работа е типичен за служителя и едва тогава продължаваме.
  2. HR консултирането Ви позволява да работите с входящи въпроси, както и в режим на развитие. Колегите често се обръщат към мен за помощ, ако се нуждаят от индивидуален план за развитие или искат да се подобрят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *