Полезни факти при ремонт на автомобил, повреден от градушка

Какво е полезно да знаете повреди по каросерията на автомобила, повреден от градушка

При поправяне на повреди по каросерията на автомобила, причинени от падане на градушка, може да се приложи и технологията за премахване на безцветни вдлъбнатини. Способността за премахване на вдлъбнатини без боядисване се определя от капитана при оглед на автомобила или оценката може да се направи с помощта на снимка, изпратена до Viber, Whattsup, Telegram или имейл.

Дори ако сте опитен шофьор и дълги години не сте участник в произшествие, това не означава, че колата ви е застрахована срещу вдлъбнатини. Времето често ни представя много неприятни изненади. От всички метеорологични събития най-опасният враг на колата е градушката. Вдлъбнатини от градушка могат много да развалят настроението. Понякога градушката пада доста голяма – с размерите на тенис топка или повече. Но дори и малка градушка е в състояние да остави доста забележими вдлъбнатини по каросерията на автомобила.

Ако такова нещастие се е случило с вас, тогава не се отчайвайте, а се свържете с нашата компания. Бързо ще премахнем вдлъбнатините от градушката без боя. Не отлагайте с това. Колкото по-дълго карате с вдлъбнатини, толкова по-трудно ще ги изправите по-късно. Това се дължи на паметта на метал. Той запомня оригиналната форма, която ви позволява бързо да премахнете дефекта в близко бъдеще след появата му.

Цената и възможността за ремонт на автомобил без боя се определят от капитана

Поправянето на вдлъбнатини без боя след градушка е възможно само ако боята не е повредена. Най-често той остава без повреди, поради еластичността на автомобилната боя. Но ако LKP вече е „остарял“ и не е получил подходяща грижа, тогава той може да се спука при удара. В този случай ще трябва да прибягвате до традиционните ремонти.

Възможността за ремонт без боядисване се определя от капитана при проверка на щетите. За това не е необходимо да идвате в нашия център за детейлиране. Можете да ни изпратите снимка на повредените от градушка места от Viber или по друг начин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *