Полезни факти при ремонт на автомобил, повреден от градушка

Какво е полезно да знаете повреди по каросерията на автомобила, повреден от градушка

При поправяне на повреди по каросерията на автомобила, причинени от падане на градушка, може да се приложи и технологията за премахване на безцветни вдлъбнатини. Способността за премахване на вдлъбнатини без боядисване се определя от капитана при оглед на автомобила или оценката може да се направи с помощта на снимка, изпратена до Viber, Whattsup, Telegram или имейл.

Дори ако сте опитен шофьор и дълги години не сте участник в произшествие, това не означава, че колата ви е застрахована срещу вдлъбнатини. Времето често ни представя много неприятни изненади. От всички метеорологични събития най-опасният враг на колата е градушката. Вдлъбнатини от градушка могат много да развалят настроението. Понякога градушката пада доста голяма – с размерите на тенис топка или повече. Но дори и малка градушка е в състояние да остави доста забележими вдлъбнатини по каросерията на автомобила.

Ако такова нещастие се е случило с вас, тогава не се отчайвайте, а се свържете с нашата компания. Бързо ще премахнем вдлъбнатините от градушката без боя. Не отлагайте с това. Колкото по-дълго карате с вдлъбнатини, толкова по-трудно ще ги изправите по-късно. Това се дължи на паметта на метал. Той запомня оригиналната форма, която ви позволява бързо да премахнете дефекта в близко бъдеще след появата му.

Цената и възможността за ремонт на автомобил без боя се определят от капитана

Поправянето на вдлъбнатини без боя след градушка е възможно само ако боята не е повредена. Най-често той остава без повреди, поради еластичността на автомобилната боя. Но ако LKP вече е “остарял” и не е получил подходяща грижа, тогава той може да се спука при удара. В този случай ще трябва да прибягвате до традиционните ремонти.

Възможността за ремонт без боядисване се определя от капитана при проверка на щетите. За това не е необходимо да идвате в нашия център за детейлиране. Можете да ни изпратите снимка на повредените от градушка места от Viber или по друг начин.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *