Потъмняващи продукти за мъже

Потъмняващата серия за коса на Morgan’s Pomade за мъже се грижи за възставнояване на цвета на косата, избелял в следствие на възрастови изменения или други фактори.

Потъмняващи продукти за мъже

Серията за възстановяване на цвета включва спрей, крем и брилянтин. Всеки продукт може да се използва отделно така и заедно.

Високо-ефективен спрей за потъмняване на сива и посивяваща коса. Течен спрей за възстановяване на тъмния цвят на косата, придава цвят и блясък. Постепенно потъмнява косата в продължение на три до четири седмици, без използването на конвенционални бои и оцветители. Уникалната формула на Morgan’s Pomade се грижи за косата, овлажнява и я подхранва. Съдържащият се пантенол, спомага за поддържането на жизнена, здрава коса и овлажнен скалп. С редовното използване на помадата ще получите оцветяване, което можете да поддържате с разредено ползване на потъмняващия спрей. Съживява сухата коса, и овлажнява скалпа. Подпомага стилизирането на косата.

Потъмняващи продукти за мъже . Kрем за сива и посивяваща коса

Високо-ефективен крем за потъмняване на сива и посивяваща коса.  Постепенно потъмнява косата в продължение на три до четири седмици, без използването на конвенционални бои и оцветители. Уникалната формула на Morgan’s Pomade се грижи за косата, овлажнява и подхранва. С редовното използване на помадата ще получите оцветяване, което можете да подържате с разредено ползване на потъмняващия крем. Съживява сухата коса, и овлажнява скалпа. Подмпомага стилизирането на косата.

Брилянтин – Високо-ефективна помада за потъмняване на сива и посивяваща коса. Постепенно потъмнява косата в продължение на три до четири седмици, без използването на конвенционални бои и оцветители. Уникалната формула на Morgan’s Pomade се грижи за косата, овлажнява и подхранва. С редовното използване на помадата ще получите оцветяване, което можете да подържате с разредено ползване на потъмняващия брилянтин. Съживява сухата коса, и овлажнява скалпа. Обогатен с масло от пшенично брашно, което е богато на витамин Е. Подходящ за суха, гъста, къдрава, крехка и нормална коса.

 

Начина на нанасяне е изключително лесен без нужда от предварителна подготовка. Напръсквате и разнасяте по дължината на косата или нанесете количество от крема или брилянтина след като го разтриете в дланите си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *