Почистване на септична яма – какво трябва да знаем

Прекрасно е да живеете на разстояние от големия град, на чисто и спокойно място. Да се завръщате след работа там, където можете наистина да си починете и възстановите силите сред природата. Да се радвате на тишината и свежия въздух. Да се зареждате с естествена красота и да отваряте очи сутрин рано в добро настроение и с усмивка да посрещате новия ден.

И това вълшебство е напълно реално и може да продължава ден след ден, ако сте се погрижили за основните важни неща в бита. Едно от тях е безпроблемното функциониране на канализацията.

Периодично почистване на септична яма

Ако в района, където живеете няма прекарана канализация, значи най-вероятно използвате септична яма, съоръжение, място, предназначено за оттичане на всички отходни води на вашето домакинство. Септичната Ви яма изисква грижи и следва да бъде периодично почиствана. Само така няма да се стига до проблеми от битов характер. До затлачване, запушване, аварии в следствие на преливане на септичната яма.

Можете да се посъветвате със специалисти, относно начина на поддръжка. Кога, на какви интервали е добре да се извършва изпомпване и почистване на септични ями.

Професионалистите от фирма Канали Хит, kanalihit.com предлагат тези услуги, като Вие можете да изберете и възможността за абонамент, която излиза още по-изгодно.

Добре е в началото да наблюдавате ямата. За да можете да установите приблизителния период на напълване. Това зависи от типа яма,  почвата и от това, какво е потреблението в домакинството.

За това се предлагат и различни, като големина ями – с една или повече камери, както и различни, като материал.

За още подробности, за това, каква яма да изберете за конкретния случай, както и как да се грижите за нея, можете да се обърнете към фирма Канали Хит. Екипите на фирмата работят в София и региона и предлагат, както почистване на ями, така и миене на улици, диагностика на канали и много други. Те са професионалисти в работата си и предлагат професионалниВИК услуги. А Вие с тях избирате сигурността и спокойствието. Ще бъдете, необезпокоявани от битови грижи.

София, кв.Враждебна, ул.58-ма №3

Стационарен телефон: 02 995 09 09.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *