Превоз – такси от летище Сабиха в Истанбул до Бургас

Превоз – такси от летище Сабиха в Истанбул до Бургас. Трансфер с микробус от летище Сабиха до Бургас е наличен за 280 евро. Пътуването с редовно такси за четирима струва 200 евро. Както виждате, има разнообразни опции, измежду които можете да избирате.

Такси от центъра на Истанбул до Бургас

Цената на таксито от централната част на Истанбул до Бургас, или обратно, зависи от конкретния квартал, където се намира мястото за качване или изсрещане. За да получите информация за цената на трансфера от Истанбул до Бургас, моля, свържете се с нас и уточнете името на хотела или адреса в Истанбул. Ние ще направим всичко възможно, за да ви предложим най-изгодната цена за такси до Бургас!

Трансфер с автобус от Истанбул до Бургас

Трансферът с такси от летище Истанбул до Бургас отнема 4 часа и 30 минути, преминавайки разстоянието от 325 километра. Ако пътувате от Истанбул и търсите бюджетно решение за достигане до град Бургас, с препоръка Ви съветваме да планирате пътуването си предварително. Фирма „Бургас Летище Таксис“ предлага такси трансфер от летище Истанбул до Бургас на най-изгодната цена в България – само 175 евро. Предоставяме разнообразие от превозни средства – таксита, микробуси и автобуси с вместимост от 4 до 45 места. Вашият таксиметров шофьор ще ви посрещне на терминала за пристигане на летището със запазена табела, ще се погрижи за вашия багаж и ще предостави всички необходими удобства, за да гарантира, че вашето пътуване започва с максимален комфорт и удобство. С помощта на нашата услуга можете да резервирате трансфер от летище Истанбул до Бургас и по целия български крайбрежен регион. Заявки приемаме по имейл. Цените, публикувани в нашия уебсайт, са окончателни и не включват скрити такси. Няма допълнителни такси за детско седалки, нощувки или време на изчакване. С нас можете да поръчате такси трансфер от летище Истанбул до Бургас на най-достъпни цени.

Превоз – такси от летище Сабиха в Истанбул до Бургас, на изгодни цени намерете тук