Промишлени гаражни врати

Гаражната врата може да се управлява ръчно или с удобно дистанционно управление. Секционни гаражни врати за селска къща, къщичка, могат да бъдат направени с панорамно остъкляване, включват прозорци и порти, покритие, наподобяващо дърво.

Също така предоставяме на клиентите впечатляваща гама от дизайни за секционни врати. Основният елемент за експериментиране със стил е платно, изработено от сандвич панели. Вътрешната му страна по подразбиране ще бъде бяла и сива, близка до RAL 9002 (възможно е да рисувате в други цветове от палитрата RAL). За външната страна палитрата от дизайнерски решения има до 40 опции: 5 модела на крилото на вратата, от 2 до 10 стандартни цвята според скалата RAL, 3 нюанса на дървесината. Като начало клиентът избира желания модел на повърхността на секцията. Той може да бъде универсален за класическа и модерна S-ребра архитектура. L-гофрирането и M-гофрирането се съчетават перфектно с фасадите на къщи, издигнати в „модерен“ стил. Рядка и особено стилна декорация на портата са панелните секции във формат „касета“.

Промишлените гаражни врати се използват за широк спектър от промишлени съоръжения:

-за складови и логистични комплекси;

-за промишлени помещения, работилници, хангари;

-за автомивки и автосервизи;

-за пожарните служби;

-за паркинги;

-селскостопански помещения.

позвънете ни на телефон: (02) 489 4919

Нашата фирма „Ивко Индъстри“ ООД има солиден опит в производството и монтажа на промишлени гаражни врати. Адресът ни е: 1618 гр. София, ул. „Българска легия“ 41А. Телефон за контакт:

(02) 489 4919. Свържете се с нас, ние ще Ви консултираме и ще Ви предложим най-доброто и качествено обслужване, можете да се доверите на професионалистите в гаражните врати.

Принципът на работа на промишлената гаражната врата е доста прост: листото се движи по водачите и при отваряне отива под тавана. Следователно индустриалните порти не изискват допълнително пространство за поставяне на платното пред отвора и на закрито. Това Ви позволява да увеличите максимално използването на наличното пространство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *