Професионални фирми за почистване на домове

Професионалното седмично почистване също спестява пари. Няма нужда да купувате много почистващи продукти. Професионалистите имат всичко необходимо за решаване на задачи по почистване на домове.

Друго предимство на почистването е гаранцията за безопасността на почистването. Последното може да се извърши с помощта на професионална химия от универсален тип, екологична серия. Също така експертите предлагат почистване без използване на химикали. В този случай химическото почистване (отстраняване на прах) и почистването с пара на повърхности и покрития се комбинират.

Какво се включва в списъка на услугите за почистване на домовете?

Нашата агенция за почистване предлага услуги както за жилища, така и за търговски имоти, като отчита всички нужди на клиента. Всеки може да избере удобен график за посещение при специалист. Почистване на помещения в домовете включва няколко опции за обработка на различни зони.

Ние можем да Ви осигурим:

  • грижа за подови настилки от различни видове;
  • измиване и дезинфекция на водопроводни инсталации;
  • събиране и извозване на боклук, което е важно след мащабни събития;
  • грижа за мебелите, позволявайки й да се върне към първоначалния си вид, без да се нарушава целостта на тапицерията и нейното свиване;
  • почистване на повърхности от прах, мръсотия и други замърсители.

Редовното почистване на домове позволява не само значително да удължи живота на мебелите, но и значително да намали рисковете от различни заболявания сред потребителите. Това е особено вярно за хора, предразположени към алергии.

Основни видове почистване на помещения в домовете, според изисквания на клиенти

Вземайки предвид индивидуалността и нуждите на всеки клиент, ние предоставяме различни възможности за почистване на помещенията. При нас е ценно, удобно и полезно за Вас, тъй като се заплаща конкретен списък с услуги за почистване.  Ползвайки услугите на нашата почистваща фирма, Вие не само ще спестите време и труд, но и ще останете доволни от техниката, ефективните препарати, с които работим, прецизността на извършване на услугата, бързината, с която се изпълнява поръчката. Вашият дом ще бъде като нов. Усещането, което ще имате, със сигурност, ще доведе до желание да ни потърсите за постоянно обслужване, както и до споделяне за нас на Ваши близки и познати.