Сватбени покани за Вашия празник

Ако искате сватбените покани за Вашия празник да да бъдат наистина оригинални и да впечатлят гостите Ви, които ще ги помнят дълго време, тогава една от следните идеи определено ще Ви подхожда. Дори при скромен бюджет винаги можете да намерите творческо решение. Не забравяйте, че не е нужно да харчите пари за скъпи релефни печатни и дизайнерски услуги, за да измислите истинска красота.

1. На седмото небе 

Те се правят много лесно, но не оставят никого безразличен. Хартиените самолети могат да бъдат сгънати от дебела цветна или бяла хартия. След това напишете на крилете на Вашата „птица на любовта“ датата на тържеството и адреса на мястото на тържеството. И след това го изпратете до небето, нека лети до адресата!

Такива самолети могат да бъдат украсени с пощенски марки и цветни панделки-надписи в краищата. Не натоварвайте сватбените покани с прекомерни детайли, защото основното в тях, като в любовта, е лекотата и усещането за полет.

2. Сватбен пъзел

Нека гостите Ви да се потрудят малко с главата си за сватбените покани преди тържеството. Поканите – пъзели изглеждат не само интересни и необичайни, но и имат важна символика. Както Олег Рой пише в романите си: „Любовта е в детайлите, малките загадки на голямата картина“.

Важно е поканата да бъде направена от много дебел картон или друг материал, който не се огъва, като дърво. Изрязването на детайлите на пъзела е по-добре с чиновнически нож, а не с ножица, за да стане по-гладко.

3. Чуваща наслада 

Музиката е стенограма от чувства, които можете да предадете на гостите си, като запишете сватбените покани на компактдиск. Запишете персонализирано аудио за всеки гост или направете забавна песен, като добавите подробни инструкции за снимки върху дрес-кода и как да стигнете до там с кола. Можете също да оставите видео съобщение с Вашата любовна история на диска, то ще разкаже за Вашите чувства по-добре от всякакви други думи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *