Седмиците след годежа

Седмиците след годежа: и тази година декември, януари и февруари ще бъдат озарени от блясъка на годежния пръстен. Ако сте от щастливките с пръстен на ръката, ето няколко съвета за това какво е добре да свършите в първите няколко седмици след предложението за брак и преди да започнете сватбената организация.

Запазете емоцията в деня на предложението за вас двамата. Отпразнувайте годежа с човека, който ви е направил най-скъпия подарък – възможността да споделите живота му. Насладете се един на друг и направете така, че да запомните този ден.

Да съобщим ли за годежа?

Instagram и Facebook могат да почакат. Съобщете на родителите си. Едва ли има някой, който да се развълнува от новината повече от тях. Подарете им възможността да го разберат лично от вас. Обадете им се. Отидете им на гости, защото те го заслужават. Освободете време в графика си, за да го кажете лично и на най-близките си приятели. След като хората, на които държите най-много вече знаят го споделите и в социалните мрежи, за да разбере и целият свят.

На бързайте да планирате сватбата. Насладете се на седмиците след годежа. Дайте си време да свикнете с мисълта за брак. Надяваме се да сте имали възможността да поживеете заедно и преди годежа, но ако това не е така защо не опитате, за да видите как ще ви се отрази съжителството. Дайте си възможност да се адаптирате, но не отлагайте разговора за сватбата прекалено дълго.

Време е да помислите за сватбата? Ето и откъде да започнете:

1. Съставете ориентировъчен списък с гостите. Нека правилата за това кой ще бъде поканен и кой не да бъдат ясни. Направете така, че да достигнат и до родителите ви. Желателно е да им позволите да поканят роднините и приятелите, на които наистина държат. Все пак сватбата на децата е празник и за родителите.

2. Определете бюджет. Много по-лесно е да започнете сватбената организация знаейки ясно и точно с каква сума разполагате. Направете го в седмиците след годежа.

3. Поговорете за това как искате да изглежда вашата сватба. Направете списък с ключовите думи описващи идеите, по които сте постигнали съгласие.

4. Потърсете сватбена агенция, която може да Ви консултира, да ви помогне, а и да ви отмени за всички следващи около 200, а понякога и повече стъпки. Времето, необходимо за планирането и организацията на една средно статистическа сватба с от 100 до 150 госта е около 300 часа. Това са около 7 работни седмици.

Екипът на сватбената агенция със сигурност разполага с толкова и с радост ще ги отдели за сбъдването на вашата сватбена мечта.

Източник: Сватбена агенция Cotton Fields

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *