Софийски ресторанти – стилът на храната, който има значение

Всеки стил в храната е важен

Например, философията на един чудесен софийски ресторант Cinecittà Osteria Italiana е да използва продукти с най-високо качество и да запази естествения им вкус чрез минимална обработка. По този начин можете да получите стилът на храната,който има значение.

Ресторантът получава продукти от местни фермери и си позволява да добави модерна нотка към класическите италиански рецепти, като същевременно запази автентичната им база. Заведението разполага с просторна тераса с елегантна вътрешност, прекрасна обстановка и чудесна храна.

Идеален ресторант за всяко време от деня

Има софийски ресторанти, които са място, където се срещат кафе, вино, уиски, коктейли и добра храна. Тук можете да организирате спокойна закуска сутрин, вкусен обяд през делничните дни или перфектна вечеря с приятели. Ресторантът обещава на своите посетители уют, внимание към детайла и незабравима атмосфера, а терасата на ресторанта е най-доброто място за приятни събирания на чаша вино в топла лятна вечер. Между другото, мястото притежава няколко награди и номинации, посочени на официалния им уебсайт.

Има такива ресторанти в сърцето на София, в красиви двуетажни къща с красива тераса, при това отворени целогодишно. Тези софийски ресторанти предлагат на своите посетители средиземноморско и континентално гурме меню, елегантна атмосфера и отлично обслужване. За по-изисканите посетители шеф-готвачът на ресторанта с удоволствие приготвя техните кулинарни предложения, които ще бъдат перфектно допълнени от богата селекция от български и международни марки вина.

Между софийските ресторанти има класически средиземноморски ресторанти.

Те са прекрасни места за срещи, празненства те са отличен избор за място. В менюто на тези ресторанти ще намерите само ястия, приготвени от пресни продукти с уникални вкусови качества, които се съчетават идеално с чаша вино от внимателно подбрания асортимент на софийските ресторанти с този стил.

Сред софийските ресторанти изпъкват такива, които са новото лице на българските заведения. Концепцията им е съчетание от традиционни кулинарни преживявания и оригинални рецепти, а интериорната декорация съчетава чара и чистотата на българските момичета, представени от дизайнера чрез визуални знаци, фотографии, материали и декор. Те имат летни тераси в същия стил като интериора и съчетават свежа, модерна визия с етнически български мотиви. Един от тези ресторанти е ресторант „Мома“.