Спирала за очи

Спирала за очи

Тайното оръжие на всяка жена

Спирала за очи – кое е тайното оръжие на всяка жена? Тайното оръжие на една дама е нейният поглед. Очите винаги говорят по-добре от думите. Всяка дама иска да бъде неустоима, да подчертае своите черти, да изрази себе си по най-добрия начин. Дами, направете погледа си по-изразителен и пленителен, като обърнете внимание на спиралата за очи. Тя ще помогне да добиете още самочувствие, като със съвсем леки щрихи засилите контура.

Обърнете съм професионален консултант по макиаж и научете коя спирала е най-подходяща за вашата натура. В онлайн магазин НАРДИЗ разполагаме с огромна гама от видове спирали за мигли, за вкуса на всяка дама. Какво трябва да знаем за спиралата и как правилно да се насладим на ефекта й. Всяка спирала е като специалист в своята област – една извива миглите, друга придава обем, а трета има удължаващ ефект.

Спирала за очи с извиващ ефект

Продуктът с извиващ ефект съдържа кератин и смола, които при изсъхване стягат миглите, като им придават приятна извивка. Удължаването на миглите подсигуряват и копринените влакна, който са в спиралата. Често производителят, за да се придаде на спиралата по-дълбок черен оттенък, в нея добавя т.нар. „черна смола”. Това е субстанция, която се използвала в грима на очите в древен Египет.

Как да бъдем сигурни в избора на правилната спирала за очи? Просто следвайте тези съвета и няма да сбъркате!

При избора на спирала загледайте внимателно четката. За различните мигли са подходящи различни типове. За по-късите мигли, избирайте малка четчица

Дългите и тънки мигли се нуждаят от по-голям размер такава. Тя ги извива и разделя. Тя е със завити спираловидно връхчета.

За тънките мигли, изберете четка с различни на дължина ресни или такава, която е във формата на снопче с по-голям размер. Те се наричат XXL.

Повече информация и професионална консултация можете да получите на страницата на онлайн магазин НАРДИЗ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *