Степери – функция и употреба

Степери – функция и употреба

Степерите

Това са друг вид кардио тренажори, които печелят все повече и повече фенове.

Може да бъде обяснено с факта, че тези уреди предоставят на потребителя най-широк избор сред разнообразния списък от задачи, които могат да изпълняват.

В специализираните магазини можете да намерите не само класически, но и мини-степери, както и балансиращи и въртящи се модели. Всеки от тях има много отличителни характеристики и параметри. Разликата в ценово отношение, размери, мощност, функционалност – всичко това позволява на купувача много точно да избере за себе си най-оптималния вариант. Ето една селекция от най-добрите степери за дома Ви.

Ще Ви запознаем с водещите продукти в популярните категории. Също така ще предоставим информация за всичките им силни и слаби страни въз основа на обратната връзка с потребителите.

Степери – функция и употреба. Има голям брой фирми, занимаващи се с производство на спортно оборудване.

Някои са специализирани в производството на продукти за професионална употреба, други предлагат съоръжения по много линии, в които са и  уредите за домашна употреба. Сред всички тези марки ние избрахме ясни лидери, чиито степери са широко признати сред потребителите не само в Русия, но и в целия свят.

Желаещите да имат стегнато и тонизирано тяло и тези, които искат да тренират у дома, трябва да си купят степер.

Действието му се основава на имитация на ходене. По този начин се постига изгаряне на мазнините, елиминира се целулита и се увеличава общата издръжливост на тялото. Разбира се, важно е да изберете правилното кардио васкуларно оборудване и да правите смислени, оправдани покупки.

На пазара на спортни стоки особено популярни са следните компании:

  1. Kettler
  2. Body Sculpture
  3. HouseFi
  4. Proteus
  5. Stingray
  6. DFC
  7. Duvlan.fitness

Когато вземате решение за избор на фирма, вземете предвид няколко параметъра, които трябва да се разглеждат първо.

Например ще е важно от какъв материал е направен модела и какво е неговото качество на изработка.

След това трябва да обърнете внимание на съществуващата функционалност.

Цената, размерът и дизайнът са от второстепенно значение и са подбрани изключително по вкус. За да не станете собственик на фалшификат, попитайте продавачите за цялата необходима документация, потвърждаваща оригиналността на продукта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *