Термо бельото – избор и предимства

Какво не знаете за термо бельото?

Сигурно нещо важно може да Ви е убегнало, затова ще Ви разкажем повече за термо бельото. Вълненото бельо абсорбира добре влагата, но пък съхне по-бавно. Въпреки това, вълненото бельо запазва антибактериалните си свойства и не създава неприятни миризми, което е голям плюс.

Като всеки естествен материал, ценното при вълната това, чене вреди на природата след изтичане на срока на годност. Подходящ за хора, които изпитват дразнене от синтетичните тъкани.

Разбира се, може да се спомене, че такива дрехи –  вълнено бельо изискват внимателна грижа, не са достатъчно издръжливи и могат да страдат от молци. Но предвид гореизложеното всички тези характеристики изглеждат незначителни.

Видове вълнено бельо

В допълнение към факта, че термо вълненото бельо  се различава в зависимост от обработката на влакната, структурата на тъканта и плетенето (в една или две нишки), има няколко общоприети класификации. За да определите свойствата за спестяване на топлина, можете да се съсредоточите върху дебелината или плътността на вълненото бельо.

Според тези критерии вълненото бельо се разделя на:

  • ултра леко – подходящ за хора, които са студени дори при топли условия;
  • леко – предназначена за хладно време;
  • средно – ще помогне през студения сезон;
  • дебело – ще предпази от големи студове.В допълнение към факта, че вълненото бельо се различава в зависимост от обработката на влакната, структурата на тъканта и плетенето (в една или две нишки), има няколко общоприети класификации. За да определите свойствата за спестяване на топлина, можете да се съсредоточите върху дебелината или плътността.

В зависимост от състава на тъканта вълненото бельо може да бъде:

  • еднослойно – това е 100% вълна;
  • двуслойно – то се състои от наполовина памук или вълна, например, които отиват за създаване на допълнителен вътрешен слой, обикновено тези неща са предназначени за деца илиза възрастни хора, които са с по-чувствителна кожа.

Отзиви на клиенти за вълненото бельо

В интернет можете да намерите много противоречиви отзиви за женското вълнено термо бельо. Някои жени отбелязват, че е наистина ефективен и отговаря на декларираните характеристики. Други са недоволни от качеството на продуктите, като посочват, че облеклото не затопля тялото толкова добре. Въпреки това, често тези прегледи се обясняват с неправилния избор на това облекло.

Сред предимствата на вълненото термобельо жените посочват неговите топлинни свойства и практичност. Но дебелите зимни дрехи се носят по-малко, защото са по-малко устойчиви на износване.