Подмяна на филтъра за твърди частици с нов

Ако вашият филтър за твърди частици не е ремонтиран, повреден или в такова състояние, че той вече не се нуждае от промиване, а само подмяна, можем да ви предложим нашите услуги по подмяната на филтъра за твърди частици с нов. Разполагаме с голям асортимент филтри за твърди частици. Повечето артикули се предлагат в нашия склад, а високото ниво на обучение на нашите специалисти ще ви позволи да инсталирате и подмените филтъра за твърди частици по най-добрия възможен начин! Ако трябва да смените филтъра за твърди частици, трябва само да се обадите на посочения на този телефон телефонен номер. Консултирайте се с нашия специалист и се регистрирайте за сервиз за подмяна на авто ремонт!

Премахване на DPF филтри

Мнозина се обръщат към нашия автомобилен сервиз и молят да премахнете филтъра за твърди частици и всички негови спомагателни части и елементи. Извършваме премахването на филтъра за твърди частици, както физически, така и софтуерно. Както и премахваме и поправяме всичко, свързано с филтъра за твърди частици и амортисьорите на вихъра. Премахването на филтъра за твърди частици ви позволява да решите много проблеми. Също така и да постигнете осезаемо увеличение на мощността и въртящия момент. И основното е, че вече няма да имате проблеми с филтъра за твърди частици. Особено уместно е отстраняването на филтъра за твърди частици в превозни средства в средно и лошо състояние, тъй като състоянието на двигателя и горивната система значително влияе на живота на филтъра за твърди частици.

Ремонт на филтри за твърди частици

В някои случаи е достатъчен малък ремонт на филтъра за твърди частици, а в други е необходим съществен и пълномащабен ремонт! Регистрирайте се за диагностика и ние ще определим проблема ви. Грешката във филтъра за твърди частици може да бъде свързана с физическото му увреждане, прекомерното натрупване на изгаряне. Може да бъде деформация на пчелната пита, бъг в ECU на колата … и т.н. Причините могат да бъдат много, а в някои случаи ремонтът ще бъде минимален и не скъп, а в други ще бъде значителен и скъп. Регистрирайте се за ремонт на филтъра за твърди частици в нашия автосервиз!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *