Често задавани въпроси при закупуването на масажен стол

Често задавани въпроси при закупуването на масажен стол. Пазаруването на масажен стол, който може да не сте тествали щателно, камо ли да сте седнали, може да бъде грешно. Има десетки марки, от които да избирате, екзотични характеристики, за които може би никога не сте чували, и голямо разнообразие от цени.

Често задавани въпроси при закупуването на масажен стол

Защо да купите масажен стол у дома? Един масажен стол често може да се изплати за по-малко от година, ако си направите редовен навик да посещавате местния спа център или кабинета на хиропрактор.

С масажен стол имате предимството да имате домашен масажист от комфорта на вашия дом – по всяко време на деня. Без повече срещи. Край на шофирането до вашата масажистка. Няма дати за затъмнение. Въпреки че масажният стол може да изглежда скъп в началото, той е страхотна инвестиция в дългосрочен план не само за вашето здраве, но и за портфейла ви.

Не всички масажни столове са еднакви! Марката и моделът, в които вашият съсед се кълне, може да не ви осигурят почивката и релаксацията, от които се нуждаете, така че проучването на всичките Ви опции е единственият начин да намерите най-подходящия.

Въпрос: Колко трябва да похарча за масажен стол?

О: Това ще зависи изцяло от вашия бюджет. Както можете да видите в нашия списък, повечето висококачествени масажни столове могат да струват от $5000 до над $15 000.

Само имайте предвид, че по-нисък бюджет ще ограничи вашите възможности и може да пропуснете някои функции. Много компании предлагат опции за финансиране с 0% лихва за определен период от време, така че можете да намерите масажния стол на мечтите си, без да разбиете банката!

В: Какво трябва да търся при масажен стол?

О: Това е друг въпрос, който ще зависи от вашите лични предпочитания. Сърцето ви настроено ли е на нулева гравитация или това е просто приятна функция? Вижте основните характеристики и се запитайте кои са вашите абсолютно задължителни неща. Оттам ще можете да стесните възможностите си и да намерите масажен стол, който отговаря на вашия бюджет.

Въпрос: От коя фирма да купя стол?

О: Фирмата, от която изберете да закупите вашия масажен стол, е също толкова важна, колкото марката и моделът, които избирате. Избягвайте компании, които предлагат минимални гаранции (или никакви гаранции!), тъй като може да е трудно да се справите с тях, ако нещо се случи с вашия масажен стол.

И въпреки че масажните столове предлагат много ползи за здравето и уелнеса, компаниите не трябва да популяризират своите столове като лекове за каквото и да било. Ако една компания направи някакви твърдения за медицински или здравни подобрения, приемете го като червен флаг.

Въпрос: Ами ако не харесам масажния стол, който купувам?

О: Преди да купите нещо онлайн, важно е да проверите правилата за връщане. За масажни столове средната политика за връщане в индустрията е от 30 до 60 дни, но понякога можете да намерите политики за връщане до 100 дни!