HIFU терапия

Чували ли сте за този иновационен, най-нов метод за подмладяване на кожата?

Как е възможно да бъде възстановен младежкия контур на лицето Ви, да се подобри състоянието на меките тъкани на лицето, да се заличат следите от умора и торбичките под очите, да се стегне и подмлади кожата на шията – сега ще научите повече за това, как можете да върнете часовника на времето назад бързо и дълготрайно.

Процедурата с HIFU терапия е нова ефективна техника за подмладяване на кожата и възстановяване на меките тъкани на лицето. Високоинтензивният фокусиран ултразвуков лифтинг на smas осигурява лифтинг ефект. С него можете да намалите торбичките под очите, да премахнете втората брадичка и да подчертаете овала на лицето.

Препоръчваме smas lifting (hifu) със следните индикации:

-Увиснала, уотпусната кожа на брадичката и шията;

-Загуба на контура на овала на лицето и контура на субмандибуларната зона;

-Загуба на яснотата на линиите на контура на долната челюст;

-Задълбочаване на назолабиалните гънки, увиснали ъгли на устата;

-Увиснали вежди;

-Промени, свързани с възрастта;

-„Двойна“ брадичка;

-Загуба на линиите на контурите на скулите;

-Гравитационна птоза на тъканите на лицето и тялото.

HIFU терапия

HIFU SMAS-LIFTING – нов, по-ефективен и по-безопасен метод за подмладяване на кожата и възстановяване на меките тъкани на лицето, който ви позволява да върнете часовника за 30-60 минути!

ULTRASONIC SMAS LIFTING е техника, която е предназначена за тези, които не са готови да се подложат на пластична хирургия, но биха искали значително да стегнат кожата си. Милиони хора искат да изглеждат млади, но само няколко прибягват до помощта на пластичните хирурзи, поради рисковете, свързани с операцията. Надеждите на пациентите да извършат лифтинг и стягане на кожата без риск за здравето, свързан с хирургическа интервенция, се сбъднаха. Нов метод на ултразвуков лифтинг или с други думи нехирургичен SMAS лифтинг ни позволи да прехвърлим процедурата, която принадлежи към областта на пластичната хирургия, в областта на терапевтичната апаратна козметология.

Това, което вчера беше невъзможно дори да си представим, днес се превърна в реалност – SMAS-лифтинг без скалпел на хирург.

Това е единствената процедура, чийто ефект не е насочен към кожата, а към основния мускулно-апоневротичен слой (обикновено известен като SMAS).

За контакт с нас:

Infinity Clinic

бул. Черни Връх 99, 1407

София, България

0876 371 700

info@infinity-clinic.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *