Stella Style Vienna-Dubai – Вече и у нас колекциите си

Stella Style Vienna-Dubai-Sofia

Адрес: София, България – Горна Баня, “Глория Палас Дипломат” , ул.”Никола Петков” №143

 

Стилияна (Стела) Перничева – стилист и дизайнер.

Завършила е “Sterling Style Academy” – Маями за Стилист,  Моден дизайн – Арт Център , Дубай  и Моден Дизайн във Френският институт – ESMOD.

С дългогодишен опит като Personal Shopper, Стилист и Моден Дизайнер в страна като Обединени Арабски Емиртсва и Средния Изток, в която работи със различни националности, Стела бързо умее да разбира клиентите си и техните нужди и бързо успява да намери най- уникалния стил в зависимост от техният персонален цвят, структура на тялото, черти, характер и за подходящият случай.

 

Стела, започва първоначално като стилист в Дубай, след което се разпростира и в Средния Изток: Кувейт, Саудитска Арабия, Катар и др.

В последствие започва да прави облекла по поръчка за клиентите си.

Също участва в много телевизионни интервюта за Дубайска и Българска телевизия, както и води предавания за стил и мода.

 

Заедно с партньорката си Таня Попова създават редица интересни линии, който стават бързо популярни както в ОАЕ, така и в Европа. Участват и в много модни ревюта.

 

Те вярват, че след като човек изглежда стилно и комфортно, това ще увеличи значително самочувствието и увереността.

Клиентите

Техните лоялни клиенти идват от всички сфери на живота, включително телевизионни личности, спортисти, рекламни директори, здравни и финансовата служители, филмови продуценти и още много други.

 

Клиентите с удоволствие работят с тях, защото са дискретна, изобретателни и различни при генерирането на идеи.

Целта им е да създадат и предадат най-уникалният и индивидуален стил за клиента на базата на характера, черти и структура.

Предлагат на клиентите си: облекла ушити по поръчка; създадени вече техни линии или отвеждайки ги при най-добрите оферти и умело създавайки и подреждайки гардероба по най-практичния, удобен и функционален начин.

Моден Стилист

Като моден стилист, Стела може да създаде подходящата визия за фотосесии и модни реклами. Тя също така умело създаде уникални хващащи окото витрини на бутици и модни марки, които привличат клиентите като магнит и водят до увеличаване на приходите.

 

Колекциите включват както официални, така и по-ежедневни дрехи, стилни и елегантни, подчертани от изключителното качество на материите и моделите, който се виждат във всички творения на колекциите.

Същевременно, простотата на моделите излъчва изключителна изтънченост, където цветовете, текстурата и пропорциите работят хармонично, за да създадат тези елегантна съвкупност.

 

Женствеността, енергията и емоциите се усещат не само в роклите, но и в останалите дрехи. Изработени от материи, който позволяват да се движат свободно по тялото, предизвиквайки чувственост и спокойствие.

Невероятната работа на дизайнерите Стела и Таня изпълва моделите с вечен стил и уникалност, а и най-важното на достъпни цени.

 

В момента Стела и Таня продават колекциите си в Дубай, Виена, както вече и в София, където се намира и ателието им.

Едновременно с това Стела продължава да се занимава със стайлинг и също да разширява дейността си не само в ОАЕ , но вече и в Европа.

 

За контакти и повече информация:

 

www.stellaandstyle.com

FB: Stella Style

Instagram: stella_and_style

Dubai, City Walk:   +971 50 2120202

Sofia, “Gloriq Palas Diplomat”, Gorna Banq:   +359 888 800707

Vienna, Rauhensteingasse 7:   +43 676 5809127

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *