Testis Compositum – вълшебното хапче

Testis Compositum е инжекция. Той включва редица специализирани компоненти (включително животни, растения, минерали и suis-орган), които са прикрепени към мъжките полови жлези или към тъканите и органите, от които зависи нормалният механизъм на тяхното функциониране.

Въпросното лекарство е уникално в областта на регулирането и възстановяването на дейността на мъжките полови жлези, тоест няма абсолютно никакви аналози по своето фармакологично действие. Отзивите на клиентите и експертите на Testis Compositum го определят като изключително ефективно и безопасно лекарство.

Структура

Всяка ампула от лекарството съдържа следните активни съставки: testis suis D4, embryo suis D8, glandula suprarenalis suis D13, calium picrinicum D6, женшен D4, damiana D8, caladium segunum D6, cor suis D8, cortisone D13, sacred D6, saclenium D10, stleninum D10, stleninum D10, stleninum D10 phosphoricum D6, cantharis D8, curare D8, петнист бучиниш D28, клубообразен D28, фосфор D8, diencephalon suis D10, магнезиев фосфат D10, phospicurum phosphorum D10, phospicurum D1osphorum 8 D10, киселина а. Като допълнителни компоненти присъстват вода и изотоничен (0,9%) разтвор на натриев хлорид.

Показания за употреба

Определени са редица условия, при които се използва Testis Compositum. Описанието на лекарството съдържа следните индикации за употребата на това лекарство: метаболитни нарушения в мъжкото тяло (причината може да бъде постоянна силна умора, значителна мускулна слабост, до дистрофия, изтощение от всякакъв произход и други), както и както и всякакви нарушения във функционирането на мъжките полови жлези ( Такива нарушения включват заболявания като аденом на простатата, импотентност, причинена от различни причини, уринарна инконтиненция и ускорена еякулация).

Ползи от използването

Отзивите на Testis Compositum са силно препоръчителни, тъй като това лекарство ефективно подобрява функционирането на мъжките полови жлези, подобрява редица показатели на спермограмата, значително подобрява качеството на живот и подобрява прогнозата за съществуващи заболявания. Въпросното лекарство няма аналози в своята област, докато е съвместимо с други лекарства. Може да се лекува достатъчно дълго, за да се възстанови.

Фармакологичен ефект

Съставът на въпросното лекарство включва повече от двадесет и три различни компонента. Които са специално направени и комбинирани в уникално хомеопатично лекарство.

Действието на лекарството е насочено към регенерация на хомоложната тъкан, подобряване на контрола на вегетативните функции на тялото. Коригиране на негативните ефекти от използваната преди това глюкокортикостероидна терапия. Възстановяване на работното състояние на кората на надбъбречната жлеза. Благоприятното протичане на окислително-редукционните процеси и метаболизма на витамин С и активирането на функциите на мъжките полови жлези.

Както сочат свидетелствата на testis compositum, прегледи, включително тези на специалисти, поради комбинацията от уникални свойства на съставните му компоненти, лекарството има следния общ ефект върху организма: антиоксидантно, трофично, вазодилататорно, противовъзпалително, регенериращо по отношение към мъжката генитална тъкан, регулиране и стимулиране на функцията на тестисите, детоксикация на матрицата на цялото мъжко тяло като цяло.