Видове мъжки пръстени

Мъжки пръстени с печат

Мъжки пръстени с печат са готини от старата школа. Както подсказва името, пръстените с печат трябва да имат някакъв знак или символ върху тях. Обикновено това ще бъде герб или мотив на клуб или колеж.

Но нищо не ви пречи да имате значката на любимия си футболен отбор, щампована върху пръстен с печат, или дори да измислите свой собствен дизайн. Пръстените с печат обикновено са изработени от злато и могат да се носят на малкия пръст на всяка ръка или по-рядко на показалеца.

Брачни халки

Обикновено носени на безименния пръст на лявата ръка, мъжките брачни халки обикновено са златни или сребърни, с прост дизайн без украси. Показване на тънък класически пръстен от сребро 925s. Други метали като платина или волфрам започват да стават популярни и не е напълно нечувано мъжете да носят сватбени пръстени с диаманти.

Малки пръстенчета

Носен е на най-малкия пръст на всяка ръка. Обикновено мъжки пръстени с печат, но не е задължително да бъдат. Те са малки и не пречат на това, което правите. Мъжките пръстени с розов цвят могат да бъдат направени от всякакъв материал, от злато до пластмаса, или дори да бъдат кожени пръстени.

Мъжки пръстен за палеца

Палецът ви е чудесно място за носене на пръстен, ако не искате ръката ви да се чувства претоварена от излишък от бижута. Има много място и мъжките пръстени на палеца могат да бъдат толкова големи и блестящи, колкото искате, и особено пръстените с черепи станаха популярни напоследък.

С материали за пръстени, вариращи от неръждаема стомана до танзанит, носенето на пръстен на палеца ви гарантирано ще ви забележи.

Колко пръстена трябва да носи един мъж наведнъж?

Въпреки че имате 10 пръста, препоръчваме не повече от 3 пръстена на ръка. Разбира се, можете да носите повече, но като общо правило (и такова, което няма да нарани китката ви) се придържайте към три.

Колко пръстена мога да нося на едната ръка, без да изглеждам претрупан?

Истинският въпрос е колко пръстена можеш да носиш, без да се ЧУВСТВАШ накичен? Ако това е 2, тогава това е вашият отговор. Ако е 10 – давай!

Какво означава носенето на пръстен на всеки пръст?

Това означава, че харесвате пръстени. И това вероятно означава, че не пишете много през деня си.