Най-добрите прахосмукачки роботи iRobot Roomba Част 2

iRobot Roomba i7 + Wi-Fi Прахосмукачка робот

Една от най-добрите прахосмукачки роботи с автоматично изхвърляне на мръсотия е iRobot Roomba i7 +. Този продукт е направен от една от най-известните марки на пазара. Всъщност повечето хора използват термина „Roomba“ взаимозаменяемо с „вакуум робот“ – и е популярен по добра причина. Продуктите на iRobot имат репутация на надеждност и висококачествено изпълнение. А Roomba i7 + е един от най-популярните модели от марката днес.

Тези прахосмукачки роботи от висок клас са идеални за собствениците на домашни любимци. Благодарение на автоматичното му изхвърляне на мръсотия, което се изпразва в база, оборудвана с чанта AllergenLock. Която може да побере до два месеца на мръсотия, прах и коса. Двете много повърхностни гумени четки на вакуума не се заплитат с козината на домашните любимци. А вакуумът има високоефективен филтър, който улавя 99% от котешки и кучешки алергени. Освен това Roomba i7 + разполага с технология за интелигентно картографиране, гласови контроли чрез Amazon Alexa или Google Voice Assistant и свързаност на смартфоните – това наистина го прави всичко!

 

iRobot Roomba 675 Прахосмукачки роботи

Въпреки че може да няма толкова високотехнологични функции, колкото по-новите модели Roomba, iRobot Roomba 675 все още е популярна селекция благодарение на стабилните си характеристики и разумната цена. Roomba 675 е свързан Wi-Fi, така че можете да планирате и следите сесиите му за почистване от вашия смартфон. И има тристепенна система за почистване, която е ефективна за повдигане и изсмукване на мръсотия и прах от твърди подове и килими.

Този роботизиран вакуум обикаля дома ви, използвайки няколко сензора, минавайки под и около мебели и други препятствия. Той има две многоповърхностни четки. Които грабват както фини частици, така и по-големи отломки, и може да почисти до 90 минути, преди да се докира и презареди. Сензорите за откриване на мръсотия предупреждават Roomba да направи допълнително преминаване в особено разхвърляни или с високо движение места. А четката за метене на ръба гарантира, че тя ще се прекарва по ръбовете и в ъглите, оставяйки дома ви приятен и чист.

iRobot Roomba 960 Прахосмукачка робот свързан с Wi-Fi

Друга най-висока опция на средна цена от iRobot е Roomba 960, свързан Wi-Fi модел, който е проектиран за мощно засмукване. Той се отличава с многоповърхностни каучукови четки с марката за неповторимо представяне както на твърди подове, така и на килими. И може да се похвали с пет пъти повече въздушна мощност в сравнение с други модели за подобрено събиране на мръсотия и прах.

Roomba 960 се синхронизира с вашия смартфон. Което ви позволява да планирате почистване, да контролирате вакуума и други. А също така картографира вашия дом, почиствайки една стая наведнъж. Този модел е чудесен за косата на домашни любимци, благодарение на тристепенната система за почистване и високоефективен филтър, и ако някога му свърши заряда, преди да се извърши почистване, той просто ще се върне в основата си, ще се презареди, след което ще се върне на работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *