Отърви се от целулита с 3 лесни стъпки

Какво всъщност се крие зад портокаловата кожа и как да се справим с нея?

Съвременната жена гледа на целулита като на неприятен естетически дефект,но той не е само това..

Целулитът е един от най-често срещаните козметични проблеми сред жените. Може би именно в тези моменти всички жени завиждат на мъжете, които не познават целулита. Причината за това е проста. При жените мастната тъкан в областта на бедрата и ханша е един своеобразен склад за периода на кърменето. Именно в тази област се натрупват в най-голямо количество мастните клетки, които са от  основно значение за нормалното протичане на бременността, раждането и кърменето.

Целулитът е състояние, при което в резултат на намаляване еластичността и здравината на съединителнотъканните влакна между мастните клетки, последните се появяват по повърхността на кожата под формата на неравен, грапав релеф.

Най-общо портокаловата кожа представлява натрупване на отпадъчни продукти, вода и мазнина в подкожния клетъчен слой.

Съществува ли лек срещу целулита?

Единствено се изисква търпение и постоянство. Към момента се смята, че златният стандарт в лечението на целулита е трикомпонентен и включва:

Здравословно и нискомаслено хранене, редовни физически упражнения и специални антицелулитни продукти.

  • Ключовото диетично хранене лежи в основата на всички опити за отслабване и почти винаги е съпроводено с успех. При наличието на целулит се препоръчва избягване на висококалорични храни и напитки.
  • Физическите упражнения са задължителни за поддържане на едно тонизирано и стегнато тяло. Те стимулират циркулацията в областта на кожата и също така подобряват еластичността и гъвкавостта на колагеновите влакна, с което се предотвратява образуването на целулит. Наблегнете на плуване,защото водата действа и като лимфодренаж. Ако сте фен на фитнес залите – започнете и приключете своята тренировка със стречинг упражнения, които ще подобрят значително еластичността на кожата.
  • Специалните антицелулитни продукти – За дамите, които не са спортни натури, специалистите препоръчват друга подходяща алтернатива. Успехът от прилагането на антицелулитните лосиони и олиа се крие в редовната им употреба. Именно антицелулитното олио за стягане и против стрии Reductil води до този смайващ резултат, за който всички тайно мечтаят!

Увери се сама и покажи своя светкавичен резултат! 👉🏾 https://xn––6kcbbagu5cbp0aj6bo.com/produkt/%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b8%d1%86%d0%b5%d0%bb%d1%83%d0%bb%d0%b8%d1%82%d0%bd%d0%be-%d0%be%d0%bb%d0%b8%d0%be-%d0%b7%d0%b0-%d1%81%d1%82%d1%8f%d0%b3%d0%b0%d0%bd%d0%b5/

Комбинирай с Продуктът Slimming Lady  за максимален резултат. Или се свържи с Как-да-отслабна на (+359) 885 028 007 за допълнителна информация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *