Подбор и управление на таланти

Подбор и управление на таланти. Защо е важно да позваме HR професионално обслужване

Кариерните диалози могат да се считат за работен процес в компании, когато:

Вече има поне частично изградени процеси за подбор и управление на таланти във фирмата (управление на кариерата и наследяването, обучение и развитие, добре установен вътрешен подбор, компенсации и ползи), така че можете не само да говорите за кариерата си, но и да показвате възможности, да планирате обучение, да намерите подходящи свободни работни места , покажете възможностите на компенсационния пакет.

Можете да се възползвате от нашите услуги, ние сме фирма Upskill. Намираме се в София, жк. Манастирски ливади, бул. България 111, сграда А, етаж 4. , За контакти, телефон за връзка: +359 882 240 381.

HR / мениджърите са готови да поемат ролята на кариерни консултанти. Ако те не са готови, компанията има възможност да покани професионалисти, които ще помогнат за създаването на процеса, но HR / мениджърите трябва да са готови да го подкрепят и в същото време да се научат да водят кариерни диалози,

Създадена е подходяща среда за диалози за кариерата: подготвени са инструменти и платформи, всички участници в процеса са актуални и разбират какво има за какво.

И най-важното е, че служителите трябва да разберат, че именно те ръководят процеса на изграждане на кариерата си.

За консултация и възлагане на проект, можете да се свържете с нас:

Фирма UpSkill, местоположение: София, жк. Манастирски ливади, бул. България 111, сграда А, етаж 4. Заповядайте! Телефон за връзка с нас: +359 882 240 381.

Ние Ви предлагаме лоялно партньорство, ефективност и прозрачност!

Какви са силните страни на HR консултиране в рамките на компанията?

  1. При този подход към служителя по-индивидуализирано отношение. Нямаме единен стандарт, по който всеки е длъжен да разработи. Работата с всеки служител се осъществява въз основа на неговите характеристики: образование, опит, характер, модели на поведение. Първо определям какъв стил на работа е типичен за служителя и едва тогава продължаваме.
  2. HR консултирането Ви позволява да работите с входящи въпроси, както и в режим на развитие. Колегите често се обръщат към мен за помощ, ако се нуждаят от индивидуален план за развитие или искат да се подобрят.
Споделете това в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *