Почистване на прозорци, стъкла и инструменти за целта

Инструменти за почистване на прозорци

Независимо дали се надявате да започнете бизнес за почистването на прозорци като „чистач на прозорци“ или вече имате установена работа в почистването на прозорци, тук ще намерите висококачествени артикули от водещи марки като Unger, Ettore, Wagtail и Moerman.

Тези традиционни инструменти бяха избрани, защото вярваме, че ще ви помогнат да бъдете по-ефективни, докато работите по почистването на прозорци.

Предприемачи и домакински чистачи

Ако търсите някои основни инструменти за почистване на прозорците и душовете на вашия дом, или като предприемач на вашия офис, витрини на магазини или може би за поддръжка на хотелски прозорци, тогава ние имаме предвид качествено оборудване за вас. и икономически. Ще намерите предложените инструменти за почистване на прозорци в секцията Пълни комплекти за почистване на прозорци.

Когато сте се снабдили с качествени инструменти за почистване на стъкла, ще работите по-ефективно. Също така ще правите по-малко грешки и ще впечатлявате клиентите по пътя.

Добри новини: не е нужно да инвестирате в десетки консумативи за миене на прозорци и скъпо оборудване. Професионалното почистване на прозорците изисква само шепа инструменти, които лесно можете да намерите в местния магазин за хардуер или онлайн.

С препоръки от експерта по почистване на стъклата и собственик на бизнес Стивън Ричардсън (SteveO the Window Cleaner), ще ви помогнем да разберете кои са най-добрите инструменти за почистване на стъкла и как да правите интелигентни покупки.

Т-образни пръти и втулки за шайби

T-образна лента (наричана още пръчка за почистване на прозорци) доставя вашия почистващ разтвор към повърхностите на прозорците. Състои се от прът и втулка, които използвате за нанасяне на почистващ разтвор.

Така наречените ръкави за почистване на стъкла.

Дръжте различни ръкави наоколо за различни задачи. Размерите на ръкавите варират от 6 инча (идеални за френски прозорци) до 24 инча (за витрини и други големи търговски прозорци).