Три ресторанта в София за уникални изживявания на фирмени коледни партита

China Dreams

„China Dreams“ е китайски ресторант в близост до центъра на града, подходящ за фирмени коледни партита. Той привлича с уютната атмосфера, разнообразието от ярки цветове в интериора и гурме ястията, представящи широка гама от китайска кухня. Ресторантът предлага бързо приготвени, но вкусни ястия, различни десерти и напитки, включително чайни церемонии. Персоналът е отзивчив и гостоприемен.

О, Шипка

„О, Шипка“ е част от верига ресторанти, популярна сред руската общност. Неговото местоположение срещу Руския културно-информационен център го прави предпочитано място за събирания на сънародници. Ресторантът се отличава с разнообразие от вкусни ястия, ниски цени, паркинг и уютна атмосфера.

Бюфет

„Бюфет“ е централно разположен ресторант с интериор, изграден от стари предмети, представляващи носталгични спомени за някои и музей за други.Някой ще дойде тук, за да носталгира по отминалите времена, а някой по-млад ще дойде тук като музей на интересни неща. А на всичкото отгоре е и ресторант с вкусна кухня с чешки привкус, например, сервират чешка бира с пържени колбаси. Ястията също са разнообразни и интересни. Предлага разнообразна чешка кухня, включително чешка бира и пържени колбаси. Популярно е място, където трябва да резервирате маса предварително за вашите фирмени коледни партита.

Ресторант МОМА

„Ресторант МОМА“ се намира в центъра на София, на удобно и комуникативно място. Оказваме съдействие за паркоместа, при нужда. „Ресторант МОМА“ се специализира в персонализирани фирмени коледни партита, където предлага индивидуално изготвени менюта и услугите на професионален сомелиер за по-изтънчени вкусове. Неговата цел е да осигури уникално преживяване, комбинирайки различни елементи, съобразени с предпочитанията и желанията на клиентите. За  повече информация влезте на нашия сайт.